Baby’s tot 24 maanden


Baby’s tot 24 maanden

Op deze pagina vind je de beste pampers en luiers aanbiedingen specifiek voor baby’s tot 24 maand oud. Je vindt alle mogelijke maten en de bezorging van luiers en pampers maandboxen is altijd volledig gratis. Bestellen gaat nu dus nog makkelijker vanuit uw luie stoel. 

Bestel vandaag gegarandeerd de beste aanbiedingen van luiers en pampers, zo houdt u geld over voor dingen waar u zelf iets aan heeft.!


Pampers baby dry maandbox (maat 5)
maar liefst 198 luiers in deze pampers baby dry maandbox. Je baby beweegt in z’n slaap wel tot 720 keer per nacht. Dit kan zorgen voor lekkende luiers. Dat behoort met pampers baby dry definitief tot het verleden. Baby dry neemt nóg meer vocht op en biedt tot wel 12 uur bescherming!
€ 49,99 (Gratis bezorging)
Meer informatie of meteen bestellen >>
pampers-active-fit-maandbox-(maat-3)Pampers active fit maandbox (Maat 5)
Maar liefst 204 luiers in deze pampers active fit maandbox. Jouw baby ontwikkeld vrijwel ongemerkt zijn motoriek door steevast hetzelfde spelletje te spelen. Jij kunt er nu voor zorgen dat je baby ongestoord z’n gang kan gaan met deze super absorberende active fit luiers. 
€ 49,99 (Gratis bezorging)
Meer informatie of meteen bestellen >>
pampers-simply-dry-jumbobox-luiers(maat-4+)Pampers simply dry jumbobox luiers (Maat 5)
Met Pampers Simply Dry heb je een goede luier van Pampers met de droogheid die je voor je baby wilt. Je baby blijft blij en kan de verbazingwekkende, altijd verrassende wereld ervaren, terwijl jij verrast bent door de prijs! Extra bewegingsvrijheid door de elastische FLEX zijkanten.
€ 15,99
Meer informatie of meteen bestellen >>
pampers-easy-upPampers Easy Up voordeelpak luierbroekjes (Maat 5)
Easy Up broekjes van Pampers maken het luiers verwisselen bijzonder makkelijk en snel. Je trekt de broekjes zo aan! De luiers hebben een uniek droogheidslaagje en rekbare zijkanten. De broekjes zijn versierd met leuke Bob de Bouwer figuren.
€ 19,95
Meer informatie of meteen bestellen >>

De aanbiedingen hierboven gepresenteerd zijn slechts een kleine weergave van het volledige assortiment. Wij houden de aanbiedingen wekelijks in de gaten en updaten onze database aan de hand van de beste aanbiedingen. Voor alle actuele aanbiedingen op het gebied van luiers en pampers kijk je hier.