Hydrofiele luiers


Hydrofiele luiers

Hydrofiele luiers, je hebt er vast wel eens van gehoord. Vooral als relatief jonge ouders is de kans groot dat je ze nog nooit in handen hebt gehad. Niet zo vreemd, want hydrofiele luiers worden eigenlijk niet meer als zodanig gebruikt.

Wat zijn hydrofiele luiers?

Hoewel hydrofiele luiers niet meer als zodanig worden gebruikt, zijn ze nog steeds onmisbaar als je net een baby hebt gekregen. Ze zijn multi-inzetbaar en hebben de structuur van een theedoek. Ze zijn lekker heet op 60 graden te wassen en gaan hierdoor lekker lang mee. Bovendien absorberen ze lekker veel vocht. Ideaal dus voor allerlei klusjes.

hydrofiele luiers

Hyrdofiele luiers hebben wel wat weg van theedoeken.

Waar kun je hydrofiele luiers voor gebruiken?

Zoals gezegd zijn hydrofiele luiers multi inzetbaar en doen ze eigenlijk alles behalve dienst doen als luier. Hier een overzicht waar jij ze thuis allemaal voor zou kunnen gebruiken.

√ als slab bij het spugen
√ je baby afdrogen na het wassen
√ onder het hoofdje van je baby leggen
√ als zonnebescherming
√ als dekentje in de kinderwagen bij extreme warmte
√ en natuurlijk, ook altijd nog als luier net als vroeger

hydrofiele luiers

hydrofiele luiers vind je in alle maten en kleuren

Hydrofiele luiers aanschaffen

Bij de meeste bekende webshops waar je normaal ook je baby en kinderspullen haalt, kun je ook hydrofiele luiers krijgen. Ze zijn goedkoop in de aanschaf, en gaan bijzonder lang mee. Hierdoor is het de kleine investering meer dan waard. Je kunt verschillende afmetingen krijgen die allemaal dienst kunnen doen voor verschillende taken. Afhankelijk van de afmeting gebruik je ze dus bijvoorbeeld als slab of dekentje tegen de zon.

Je ziet, hydrofiele luiers zijn absoluut onmisbaar in het huishouden voor nieuwe ouders. Je zult ontdekken dat ook jij enorm veel profijt zult ondervinden van deze geweldige doekjes!